Έλεγχος Ποιότητας

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ E-PAPERS
Γνωρίζουμε ότι όταν ζητείτε την υπηρεσία σας, περιμένετε την τελειότητα. Η αλήθεια είναι, δυστυχώς, ότι οι περισσότερες εταιρείες δεν τηρούν πάντα τις υποσχέσεις τους και τις δελεαστικές εγγυήσεις. Στην πραγματικότητα, η εγγύηση δεν σημαίνει ακόμη και ότι η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί χωρίς προβλήματα. Μια εγγύηση σημαίνει απλά ότι εάν κάτι πάει στραβά, η εταιρεία θα επιδορθώσει την υπηρεσία την οποία σας παρείχε. Πρέπει τα πράγματα να γίνουν σωστά εξαρχής.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ.

Η E-PAPERS ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Εδώ στην e-papers, η επιτυχία μας βασίζεται στην ποιότητα της δουλειάς που παραδίδουμε. Λειτουργούμε από το 2007 και η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι, τελικά, η ολοκλήρωση της μελέτης στην ποιότητα που περιμένετε, και στην ώρα που περιμένετε, είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται ως κάτι απλό, χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πραγματοποιηθεί.

Πως ελέγχουμε τη δουλειά σας

Κάθε μελέτη περνάει από αυστηρό έλεγχο ποιότητας και ελέγχεται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες σύμφωνα με τις δοθείσες οδηγίες καθώς και ακαδημαϊκά πρότυπα.

Πως προσλάβαμε τους καθηγητές μας

Βασιζόμαστε στο ότι ο καθηγητής που εργάζεται στη ζητούμςεη μελέτη έχει σπουδάσει στην ίδια χώρα όπου σπουδάζετε κι εσείς.

Αυτό σημαίνει ότι, αν σπουδάζετε στο Λονδίνο, τότε θα ολοκληρώσει την μελέτη σας ένας καθηγητή που σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πρακτική γνώση του ακαδημαϊκού συστήματος μιας χώρας είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της μελέτης σας, οπότε ακόμα και αν κάποιος έχει αποφοιτήσει με άριστο βαθμό από ελληνικό πανεπιστήμιο, δεν θα τον/την εμπιστευθούμε να ολοκληρώσει μια εργασία προπτυχιακού για έναν φοιτητή από αγγλικό πανεπιστήμιο.

Βασιζόμαστε στην επιτυχία μας

Είμαστε ευχαριστημένοι και υπερήφανοι για την ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε αλλά μόνο μαθαίνοντας από λάθη του παρελθόντος φτάσαμε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Εξακολουθούμε να καλλιεργούμε την κουλτούρα ανατροφοδότησης που μας έφερε σε επιτυχία και να ζητούμε ανατροφοδότηση από εσάς. Ακόμα και τώρα παραδίδουμε μικρές αλλαγές με βάση τα σχόλια των πελατών.

Γρήγορες επιλύσεις

Μερικές φορές τα πράγματα πάνε στραβά – είναι βέβαιο ότι θα συμβεί όταν χρειάζεται να παραδοθεί μια υπηρεσία.

Εντούτοις, εδώ στην e-papers, αφιερώνουμε πρόσθετους πόρους για να διασφαλίσουμε ότι, όταν κάτι πάει στραβά, το επιλύουμε άμεσα και, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτό συμβαίνει προτού καν δει τη μελέτη ο πελάτης. Η ειδική ομάδα ελέγχου ποιότητας έχει πλέον επεκταθεί για να συμπεριλάβει μια ομάδα εξειδικευμένων υπαλλήλων ελέγχου.

Η ομάδα εργάζεται για να διασφαλίσει ότι κάθε μελέτη θα πληροί προσδοκίες υψηλής ποιότητας.

Οι εγγυήσεις μας

Οι εγγυήσεις αποτελούν το θεμέλιο της υπηρεσίας μας. Είμαστε τόσο σίγουροι για τον ποιοτικό έλεγχο που εγγυόμαστε ότι η εργασία θα πληροί όλες τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις και θα είναι έτοιμη έγκαιρα, σύμφωνα με τα σωστά πρότυπα και χωρίς λογοκλοπή. Εάν δεν διατηρήσουμε τις εγγυήσεις μας τότε θα σας παράσχουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Μοναδικό σύστημα

Παλαιότερα βασιζόσασταν σε έντυπα και χαρτιά για να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας – τώρα έχουμε ένα πλήρως προσαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης παραγγελιών και λογαριασμών. Αυτό μας επιτρέπει να επικοινωνούμε αποτελεσματικά μαζί σας. Έχουμε αφιερώσει περίπου 8000 ημέρες προγραμματισμού για να κωδικοποιήσουμε το σύστημά μας και να διασφαλίσουμε ότι η μελέτη σας θα έχει την τέλεια επιμέλεια όταν έρχεται η ημερομηνία παράδοσης της.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ

ΑΥΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ E-PAPERS.

Κατοχή τίτλου Bachelor’s και άνω

Όλοι οι καθηγητές μας κατέχουν τουλάχιστον προπτυχιακό βαθμό 2 : 1, με τον μεγαλύτερο αριθμό από αυτούς να κατέχουν τα προσόντα του μεταπτυχιακού τίτλου. Αναθέτουμε πάντοτε έναν καθηγητή με την προϋπόθεση ότι κατέχει διάκριση είτε στον τίτλο που θέλετε να λάβετε, είτε κατέχει παραπάνω τίτλο.

Ισχύοντα προσωπικά έγγραφα και στοιχεία επικοινωνίας

Κατά την πρόσληψη των καθηγητών μας, είμαστε πολύ προσεκτικοί για να βεβαιωθούμε ότι είναι αυτοί που λένε ότι είναι. Ελέγχουμε τα έγγραφα που λαμβάνουμε με ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας του ατόμου και ένα πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ, για να βεβαιωθούμε ότι είναι ακριβώς αυτοί που λένε ότι είναι και πραγματικά κατέχουν τα σωστά προσόντα. Παράλληλα, αναμένουμε σωστά στοιχεία επικοινωνίας και καλούμε νέους καθηγητές προτού τους δώσουμε εργασία. Υπάρχουν άτιμοι που παρέχουν ψεύτικα έγγραφα για να αποκτήσουν γραπτή εργασία λόγω των ελκυστικών τιμών μας, έτσι εκπαιδεύουμε την ομάδα μας για να βεβαιωθούμε ότι αυτοί δεν θα βρεθούν ποτέ στα βιβλία μας.

Ιστορικό υψηλής ποιότητας γραφής

Είτε συνειδητοποιείται είτε όχι από τους καθηγητές μας, όλοι δοκιμάζονται για να εγγυηθούν την ποιότητα τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Ελέγχουμε την ποιότητα σε όλα όσα λαμβάνουμε από τους πιθανούς καθηγητές, μέχρι το τέλος μιας εμπεριστατωμένης διόρθωσης της ίδιας της αίτησής τους. Οι νέοι ερευνητές εφοδιάζονται με δοκιμαστικές μελέτες – έρευνες για να εξασφαλίσουν ότι πληρούν τα υψηλά μας πρότυπα και μόνο τότε τους επιτρέπεται να εργαστούν για εμάς χωρίς περιορισμούς.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

Σε αντίθεση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές μας, είμαστε πολύ διαφανείς όσον αφορά την πρόσληψη των καθηγητών μας. Δεν κάνουμε κανέναν γελοίο ισχυρισμό, όπως όλοι οι καθηγητές μας είναι από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ή το Πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ. Αντ’ αυτού, διασφαλίζουμε ότι ο καθηγητές σας είναι πάντοτε ειδικευμένος ή πάνω από το επίπεδο της μελέτες – έρευνες που μας έχετε αναθέσει · ελέγχουμε ότι είναι αυτοί που λένε ότι είναι και, τέλος, διασφαλίζουμε ότι είναι σε θέση να προσφέρουν το επίπεδο εργασίας που περιμένουμε μέσω κατάλληλων δοκιμών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ E-PAPERS

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ – ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΑΣ

Εάν ανησυχείτε για την ποιότητα της εργασίας που μπορείτε να λάβετε από μια τέτοια υπηρεσία, τότε να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε απόλυτα διαφανείς σχετικά με τη διαδικασία ελέγχου ποιότητας. Διατηρούμε μια μεγάλη εσωτερική ομάδα προσωπικού ελέγχου ποιότητας καθώς και εξωτερικούς ειδικούς για να διασφαλίσουμε ότι η μελέτη – έρευνα σας ελέγχεται από ειδικό ακαδημαϊκό εμπειρογνώμονα.

Η διαδικασία ελέγχου ποιότητας περιλαμβάνει την ακόλουθη σειρά ελέγχων:

1. Ελέγχουμε το έργο βάσει των οδηγιών σας – μια εξαιρετική έρευνα δεν έχει σημασία αν δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Ελέγχουμε πάντα την μελέτη σας σε σχέση με τις απαιτήσεις που παρέχετε.

2. Ελέγχουμε τα βασικά (μήκος, ορθογραφία και γραμματική). Εξετάζουμε τα προφανή πράγματα και διασφαλίζουμε ότι το δοκίμιό σας είναι το σωστό μήκος και ότι η ορθογραφία και η γραμματική πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.

3. Αναζητούμε την μορφολογική και στυλιστική τελειότητα (δομή, παρουσίαση, ροή και σηματοδότηση). Αν η μελέτη σας είναι report, τότε η δομή είναι κρίσιμη, καθώς ένα report που παραδόθηκε με την μορφή δοκιμίου, θα έχει ως αποτέλεσμα την αποτυχία. Η ροή και η παρουσίαση ενός δοκιμίου συνεισφέρουν δραματικά και στον βαθμό που λαμβάνετε. Η τεχνική ακρίβεια μπορεί εύκολα να επισκιάζεται από την κακή παρουσίαση, οπότε ελέγχουμε την παρουσίαση και τη ροή για να διασφαλίσουμε ότι η μελέτη σας παρουσιάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σηματοδότηση είναι επίσης μια ζωτικής σημασίας ικανότητα για την παραγωγή ακαδημαϊκού έργου, καθώς λέει στον αναγνώστη το περικείμενο του δοκιμίου σας και όχι μόνο το περιεχόμενο (για παράδειγμα, καθιστώντας τον αναγνώστη συνειδητό σε ό, τι το δοκίμιο εξετάζει ή οδηγεί στα επιχειρήματα που πρόκειται να ακολουθήσουν).

4. Αξιολογούμε το στυλ βιβλιογραφικών αναφορών, την ακρίβεια και την ποιότητα. Το χρησιμοποιούμενο στυλ αναφοράς είναι μια βασική απαίτηση του πανεπιστημίου σας αλλά, όπως και η επαλήθευση της μορφολογικής ακρίβειας, ελέγχεται επίσης η ποιότητα των πηγών που χρησιμοποιούνται. Αυτό συνεπάγεται τον έλεγχο κάθε πηγής ώστε να είναι διαθέσιμη η πιο σχετική και ενημερωμένη πηγή. Ελέγχουμε, επίσης, ότι υπάρχουν αρκετές αναφορές στην μελέτη και ότι υπάρχει η αναμενόμενη ποικιλία πηγών, συμπεριλαμβανομένων πηγών από περιοδικά, βιβλία, εφημερίδες και όλες τις άλλες σχετικές πηγές, όπου ενδείκνυται.

5. Ελέγχουμε την κατάλληλη εστίαση, την κριτική ανάλυση και την τεχνική ακρίβεια. Η ποιότητα του δοκίμιού σας τελικά καταλήγει στο περιεχόμενο ειδικά για το θέμα και την τεχνική ακρίβεια της μελέτη σας. Συχνά, η μελέτη πέφτει σε βαθμό λόγω του ότι είναι περιγραφική και όχι κριτική. Διασφαλίζουμε ότι το έργο που παράγουμε αξιολογεί πλήρως τα διαθέσιμα επιχειρήματα και αποδεικτικά στοιχεία, παρουσιάζει μια ισορροπημένη αντίληψη των συμπερασμάτων άλλων συγγραφέων καθώς και ένα μοναδικό δικό του συμπέρασμα και παρέχει μια άποψη για τους περιορισμούς της έρευνας που έχει ολοκληρωθεί.

6. Λαμβάνουμε τα πάντα υπόψη ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το δοκίμιο θα είναι άψογο. Λαμβάνοντας μια ισορροπημένη εικόνα όλων των προηγούμενων πτυχών που συζητήσαμε, αξιολογούμε προσεκτικά το δοκίμιο και βεβαιώνουμε ότι η συνεισφορά μας, σας έκανε να παράξετε το τέλειο δυνατό δοκίμιο.