Ιδιαίτερα Μαθήματα

Η E-Papers ως Φοιτητικό Φροντιστήριο το οποίο έχει άνω των δέκα ετών εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχει πλήρη κάλυψη στην εκπαίδευση και προετοιμασία των φοιτητών. Μαζί με την παροχή βοηθείας στις εργασίες εξαμήνου, γίνεται να πραγματοποιηθούν και ιδιαίτερα μαθήματα με στόχο την πλήρη ώσμωση της φοιτητικής ύλης και αποπεράτωση των εργασιών του.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα της E-papers ξεκινάνε από 20 ευρώ την ώρα, εφόσον γίνονται μέσω διαδικτύου, και ανέρχονται στα 30 ευρώ την ώρα σε προσωπικό επίπεδο με τον επιβλέποντα καθηγητή. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από 9 π.μ. – 5 μ.μ. αλλά και αργότερα, κατόπιν συνεννόησης, ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή· στον χώρο μας ή μέσω Skype / Viber.

Κατόπιν δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ του εκάστοτε φοιτητή και της E-papers, η εταιρεία φροντίζει ο καθηγητής να έχει οργανωθεί απόλυτα με την διδακτέα ύλη και να μπορέσει, έτσι, να παρέχει την πιο κατάλληλη διδαχή του ανάλογου θέματος.

Οι ώρες διδαχής και η διάρκεια των μαθημάτων, όπως και η συχνότητά τους, ορίζονται από τον φοιτητή κατόπιν συνεννόησης με στόχο την κάλυψη όλων των βάσεων και των αναγκών, όπως και την εξασφάλιση της επιτυχίας του φοιτητού στο μάθημα. Οι διδάσκοντες είναι απόλυτα καταρτισμένοι και κατέχουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών, διαθέτουν άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες των φοιτητών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ιδιαίτερα μαθήματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 211 85 088 55 ή αποστείλετε μας email στο: info@e-papers.gr. Εναλλακτικά, είστε ευπρόσδεκτοι να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας στη Λ. Βουλιαγμένης 10, ΤΚ 16675, Γλυφάδα.