Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ

Παρέχουμε υποστήριξη στους σπουδαστές, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ακαδημαϊκές τους σπουδές, από το 2007. Η προσαρμοσμένη ακαδημαϊκή εργασία παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών έρευνας που παρέχουμε, όταν χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις βαθμολογίες των μαθημάτων σας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η πολιτική περί δίκαιης χρήσης σκιαγραφεί τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες που παρέχουμε και σας δίνει την απαραίτητη καθοδήγηση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μοντέλο απάντησης που παρέχουμε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αποφυγή του πειρασμού λογοκλοπής

Όσο δελεαστικό κι αν είναι να υποβάλλετε το παρεχόμενο από εμάς μοντέλο γραπτού δοκιμίου, διατριβής ή εργασίας // την παρεχόμενη από εμάς ερευνητική εργασία ως δικό σας πόνημα, αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίον η υπηρεσία μας έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί. Για να επωφεληθείτε από οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μοντέλο γραπτού δοκιμίου,//ερευνητική εργασία θα πρέπει να έχετε το μοντέλο γραπτού δοκιμίου ερευνητικής εργασίας που παρέχουμε ως βάση για τη δική σας περαιτέρω έρευνα και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις μέσα σε αυτήν για να δημιουργήσετε το δικό σας 100% πρωτότυπο έργο.

Είμαστε παθιασμένοι με την εκπαίδευση και θέλουμε, μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών έρευνας που παρέχουμε να συμβάλλουμε στην αξιοποίηση κατά το μέγιστο δυνατό της πανεπιστημιακής σας απόδοσης , με απώτερο σκοπό την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μέσω της χρησιμοποίησης και εφαρμογής επιστημονικών δεδομένων.

Πώς χρησιμοποιώ το παρεχόμενο μοντέλο απάντησης;

Η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών έρευνας, δίνει στους σπουδαστές ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί μία συγκεκριμένη ερώτηση, καθώς και μια επιστημονική βάση για την περαιτέρω εφαρμογή επιστημονικών δεδομένων. Μπορεί να μην είναι ο μόνος τρόπος για να προσεγγιστεί το ερώτημα και μάλιστα μπορεί να σχηματίσετε μία εντελώς διαφορετική άποψη από τον δικό μας ερευνητή, αλλά η τυποποιημένη απάντηση θα σας δώσει ένα ισχυρό σημείο εκκίνησης από το οποίο θα διεξάγετε τη δική σας περαιτέρω έρευνα και θα συντάξετε τη δική σας -εργασία. Βήμα προς βήμα, ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τις παρεχόμενες από εμάς εξειδικευμένες υπηρεσίες έρευνας είναι ως εξής:

Διαβάστε ολόκληρο το ερευνητικό μας πόνημα –, ώστε να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο έχει απαντηθεί η ερώτηση.
Κάντε επανάγνωση κάθε ενότητας ή παραγράφου στην παρεχόμενη από εμάς απάντηση του ερωτήματος και κρατήστε σημειώσεις.
Προσπαθήστε να αναπτύξετε τις δικές σας ιδέες και επιχειρήματα από τις σημειώσεις που έχετε κρατήσει.
Το επόμενο βήμα είναι να εντοπίσετε τις πηγές που ο ερευνητής μας χρησιμοποίησε στο πλαίσιο της απάντησης και εξετάστε τις περαιτέρω, με σκοπό να επαληθεύσετε τις γνωστικές περιοχές που υφίστανται, να τηρήσετε με αποδείξιμο τρόπο τα πρωτόκολλα της έρευνας, ώστε τα αποτελέσματα της έρευνας να είναι επαληθεύσιμα.
Χρησιμοποιήστε αυτές τις πηγές για να βοηθηθείτε στην περαιτέρω έρευνά σας εντοπίζοντας πιο σχετικό υλικό.
Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει και σημειώστε περαιτέρω τί θέλετε να συμπεριλάβετε στην εργασία σας .
Χρησιμοποιήστε την απάντηση μοντέλου που ο ερευνητής μας έχει δημιουργήσει ως οδηγό για την παραγωγή του δικού σας πρωτότυπου επιστημονικού έργου. Για παράδειγμα, μάθετε από τη δομή που χρησιμοποιήθηκε, το φάσμα και την ποσότητα των πηγών που χρησιμοποιήθηκαν και το επίπεδο της κριτικής ανάλυσης που εφαρμόστηκε στο έργο.
Βεβαιωθείτε ότι το τελικό κομμάτι της εργασίας σας είναι 100% πρωτότυπο και έχει διατυπωθεί χρησιμοποιώντας τις δικές σας ιδέες και προοπτικές.
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποβάλετε το πόνημα των ερευνητών μας ως δικό σας, καθώς αφενός αυτό είναι πράξη παράνομη, αφετέρου, η ανωτέρω περιγραφόμενη διεργασία θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε σε βάθος το θέμα που πραγματεύεστε και να προετοιμαστείτε καταλλήλως για τις εξετάσεις σας.

Μπορώ να παραδώσω το παρεχόμενο μοντέλο απάντησης στο πανεπιστήμιό μου;

Όχι – η αυτούσια παράδοση του έργου ενός δικού μας ερευνητή αποτελεί λογοκλοπή, διότι ιδιοποιείστε την ερευνητική μας δραστηριότητα και την παρουσιάζετε ως δική σας, κάτι που αποτελεί παράνομη και τιμωρητέα πράξη.. Ακόμα κι αν κάνατε μικρές αλλαγές στο έργο του ερευνητή μας, αυτό εξακολουθεί να θεωρείται λογοκλοπή. Η δουλειά που υποβάλλετε στο πανεπιστήμιό σας πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σας. Οι ειξειδικευμένες υπηρεσίες έρευνας που παρέχουμε θα είναι πολύ πιο ευεργετικές για εσάς αν τις χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με την Πολιτική Ορθής Χρήσης κατά τα ανωτέρω. Θα βελτιώσετε το βαθμό σας, θα μάθετε πώς να γράφετε ένα μεγάλο κομμάτι εργασίας και θα αισθάνεστε μια μεγάλη αίσθηση ικανοποίησης για την άρτια επιστημονικά δουλειά σας.

Αν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με την Πολιτική Ορθής Χρήσης ή τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών μας στο (+30) 211.850.88.55.

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Γενικά

Ο διαδικτυακός τόπος e-papers.gr (εφεξής «ο Ιστότοπος») είναι μια πλατφόρμα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών έρευνας, προγραμμάτων κατάρτισης και επιστημονικών εφαρμογών που έχουν ως σκοπό να συνδράμουν πανεπιστημιακούς φοιτητές στην ακαδημαϊκή τους έρευνα και στην άρτια συγγραφή πανεπιστημιακών εργασιών, με την μέγιστη αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και την εφαρμογή επιστημονικών δεδομένων. Ο Ιστότοπος λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και υπό την ευθύνη του Μιχαήλ Καινουριάκη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2118508855, Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@e-papers.gr
Η χρήση του Ιστότοπου προϋποθέτει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να προβεί σε χρήση του Ιστότοπου και σε αγορά των υπηρεσιών που αυτός προσφέρει (εφεξής «ο χρήστης – πελάτης») οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους και προϋποθέσεις που ακολουθούν, πριν από την είσοδο – επίσκεψή του στον Ιστότοπο και την κάθε είδους χρήση του περιεχομένου του και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εάν ο χρήστης – πελάτης δεν συμφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης, οφείλει να απόσχει από τη χρήση του Ιστότοπου, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του που θεωρούνται όλοι ως ουσιώδεις.

Η αγορά και χρήση των υπηρεσιών του Ιστότοπου προϋποθέτει την εκ μέρους του χρήστη – πελάτη δήλωση και αποδοχή ότι η χρήση αυτή έχει αποκλειστικά προσωποπαγή χαρακτήρα και δεν επιτρέπεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση τους από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Ο Ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω αυτού χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Η από μέρους του χρήστη – πελάτη συνέχιση της χρήσης του Ιστότοπου μετά από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αλλαγής του περιεχομένου του συνεπάγεται την αποδοχή αυτών των αλλαγών. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει τις ήδη πραγματοποιηθείσες παραγγελίες.

Τρόποι Παραγγελίας

Η υποβολή παραγγελίας ή ερωτήματος πραγματοποιείται έπειτα από επικοινωνία με την ομάδα συνεργατών του Ιστότοπου, με τους τρόπους που αναφέρονται στο κεφάλαιο «Επικοινωνία». Για πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη και ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας, ο χρήστης – πελάτης θα λαμβάνει ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς.

Κατά την επικοινωνία του χρήστη – πελάτη με τον Ιστότοπο προκειμένου να υποβάλει παραγγελία ή ερώτημα, είναι πιθανό να του ζητηθεί να δηλώσει προσωπικά στοιχεία που τον αφορούν (όνομα, επάγγελμα, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του Ιστότοπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την πραγματοποίηση της παραγγελίας και για την επικοινωνία με τον χρήστη – πελάτη και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος μπορείτε να συμβουλευτείτε την «Πολιτική Απορρήτου» του Ιστότοπου.

Τιμοκατάλογος – Τρόποι Πληρωμής

Η παραγγελία εκ μέρους του χρήστη – πελάτη συνεπάγεται την υποχρέωση πληρωμής του συμφωνηθέντος τιμήματος. Για την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας απαιτείται η προκαταβολική κατάθεση του αντίτιμου της υπηρεσίας, εάν πρόκειται για υπηρεσίες κόστους κάτω του ποσού των 400 ευρώ, ή η τμηματική καταβολή του συνολικού ποσού κατά τις ημερομηνίες που θα υποδειχθούν στον χρήστη – πελάτη από τους συνεργάτες του Ιστότοπου, εάν πρόκειται για υπηρεσίες κόστους άνω του ποσού των 400 ευρώ.

Η πληρωμή για την αγορά των υπηρεσιών του Ιστότοπου γίνεται μόνο μέσω αντικαταβολής, σύμφωνα με τις ανωτέρω διακρίσεις τιμολόγησης.

Οι ενδεικτικές τιμές των διατιθεμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο κεφάλαιο «Τιμολόγηση» του Ιστότοπου και εξαρτώνται από μια σειρά παραγόντων, όπως είναι το επίπεδο δυσκολίας του έργου, ο χρόνος παράδοσης κλπ. Εάν η παραγγελία αφορά υπηρεσίες που δεν εμπίπτουν στις γενικές κατηγορίες του τιμοκαταλόγου του Ιστότοπου, το αντίτιμο καθορίζεται έπειτα από συνεννόηση με τον χρήστη – πελάτη. Η μη κατάθεση της προκαταβολής ή η καθυστέρηση της καταβολής του τιμήματος εκ μέρους του χρήστη – πελάτη, συνεπάγεται τη μη έναρξη ή τη διακοπή της παροχής των υπηρεσιών.

Ο χρήστης – πελάτης είναι δικαιούχος αποζημίωσης ίσης με το ποσό που κατέβαλε με την παραγγελία, σε περίπτωση που ο Ιστότοπος δεν τηρήσει τις συμφωνηθείσες προθεσμίες εκπλήρωσης της παροχής υπηρεσιών. Παρά ταύτα, ο Ιστότοπος δεν ευθύνεται σε περίπτωση καθυστέρησης που οφείλεται σεανωτέρα βία ή που οφείλεται στον χρήστη – πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος μπορείτε να συμβουλευτείτε το κεφάλαιο «Τιμολόγηση» του Ιστότοπου.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας – Περιορισμός Ευθύνης

Όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται αναρτημένο στον Ιστότοπο, καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων και κειμένων, ενδεικτικώς αναφερομένων προστατεύονται κατά τις διατάξεις περί Διανοητικής Ιδιοκτησίας του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Ο Ιστότοπος δεσμεύεται στην πιστή τήρηση της σχετικής νομοθεσίας και δεν ενθαρρύνει κατ’ ουδένα τρόπο την παραβίαση των κανόνων της. Ο χρήστης – πελάτης αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Ιστότοπου καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραβιάζει οποιαδήποτε νόμο, ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κατά παράβαση, ηθελημένη ή αθέλητη, της ισχύουσας ελληνικής, κοινοτικής και διεθνούς νομοθεσίας και των διατάξεων αυτής.

Οι παρεχόμενες από τον Ιστότοπο εξειδικευμένες υπηρεσίες έρευνας έχουν καθαρά εργαλειακό – συμβουλευτικό χαρακτήρα και πρέπει να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ως σημείο αναφοράς με σκοπό την αρωγή του χρήστη – πελάτη στη διεξαγωγή της ακαδημαϊκής του έρευνας, προαγωγής της επιστημονικής γνώσης και εφαρμογής των επιστημονικών δεδομένων κατά τη συγγραφή πανεπιστημιακών εργασιών. Ο χρήστης – πελάτης δηλώνει και συμφωνεί ότι όλες οι παρεχόμενες από τον Ιστότοπο υπηρεσίες έχουν ως αποκλειστικό σκοπό τη συνδρομή του χρήστη – πελάτη στην ακαδημαϊκή του έρευνα, δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές εργασίες και παρέχονται στον χρήστη – πελάτη σαν ερευνητική βάση, έτσι ώστε να μπορεί να εξαγάγει δημιουργικές ιδέες για την πραγματοποίηση του προσωπικού και πρωτότυπου συγγραφικού του έργου. Ο Ιστότοπος δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση τη βαθμολογική επίδοση του χρήστη – πελάτη.

Ο Ιστότοπος δεν ενθαρρύνει και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε περίπτωση λογοκλοπής ή ακαδημαϊκής απάτης εκ μέρους του χρήστη – πελάτη. Ο Ιστότοπος δεν μπορεί επ’ ουδενί να θεωρηθεί υπεύθυνος για οποιαδήποτε παράνομη ή κακή χρήση από τον χρήστη – πελάτη των υπηρεσιών του Ιστότοπου. Ο χρήστης – πελάτης οφείλει να λαμβάνει υπόψη του και να μην θίγει καθ’οιονδήποτε τρόπο πνευματικά δικαιώματα τρίτων και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε αστική, ποινική ή διοικητική κύρωση του επιβληθεί λόγω της παράνομης ή μη ορθής χρήσης των υπηρεσιών του Ιστότοπου.

Πολιτική απορρήτου

Ο Ιστότοπος λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη – πελάτη, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Απαγορεύεται η αποκάλυψη στοιχείων χρηστών – πελατών ή/και συναλλαγών, εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τον εκάστοτε χρήστη – πελάτη ή εάν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στις σελίδες του Ιστότοπου χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτόν ή από συνεργαζόμενες με αυτόν επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των συναλλαγών με τον χρήστη – πελάτη. Ο Ιστότοπος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας για την αποστολή ενημερωτικού υλικού, προσφορών ή ανακοινώσεων σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του (newsletters). Εάν ο χρήστης – πελάτης δεν επιθυμεί την αποστολή των παραπάνω ενημερώσεων μπορεί να το γνωστοποιήσει με την αποστολή σχετικού e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-papers.gr.

Ο Ιστότοπος περιλαμβάνει δεσμούς (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (websites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από τον ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Ο Ιστότοπος σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών, τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

Ο Ιστότοπος έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies για τη διευκόλυνση της λειτουργίας και της παροχής των υπηρεσιών του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το e-papers.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών, ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για την παροχή πληροφοριών στους χρήστες – πελάτες και για τη διεκπεραίωση παραγγελιών ενώ σε κάθε έξοδό του χρήστη – πελάτη από τον Ιστότοπο διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα ο Ιστότοπος.

Πολιτική Απορρήτου

Πληροφορίες που Συλλέγουμε

Στην λειτουργία του Ιστότοπου μπορεί να συλλεχθούν και να επεξεργασθούν τα ακόλουθα στοιχεία που δίνονται οικειοθελώς από τον χρήστη – πελάτη:

1. Πληροφορίες που παρέχονται από τη συμπλήρωση φόρμας στον Ιστότοπο.
2. Πληροφορίες που παρέχονται, όταν εφαρμόζεται επικοινωνία για οποιοδήποτε λόγο.
[Όνομα, Επίθετο, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο, Τηλέφωνο]

Χρήση των πληροφοριών σας

Οι πληροφορίες σχετικά με εσάς χρησιμοποιούνται πρωτίστως για να μας βοηθήσουν στην παροχή των υπηρεσιών. Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες αυτές για τους ακόλουθους λόγους:

1. Για να βοηθήσουν στην κάλυψη των συμβατικών δεσμεύσεών της εταιρίας προς εσάς.
2. Να σας παρέχει τις πληροφορίες που ζητήσατε από την εταιρία σχετικά με τις υπηρεσίες της.
Τα στοιχεία που συλλέγονται στον Ιστότοπο δεν χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε, συνδρομητική ή μη, προωθητική ενέργεια.

Αποθήκευση των προσωπικών στοιχείων σας

Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την βεβαιότητα ότι τα στοιχεία σας αντιμετωπίζονται με απόλυτη ασφάλεια και σε συμφωνία με αυτή την πολιτική απορρήτου.

Tα στοιχεία διαγράφονται αυτόματα μετά από 48 ώρες ή με το τέλος της επικοινωνίας με τον πελάτη.

Τρίτοι

Τα προσωπικά στοιχεία σας δε δίνονται ποτέ σε τρίτους.

Επικοινωνήστε με την εταιρία

Παρακαλούμε για ερωτήσεις, σχόλια ή αιτήματα σχετικά με αυτή την πολιτική απορρήτου μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την εταιρία.