Η Ομάδα της E-Papers

Όλα καταλήγουν σε ένα πράγμα: η E-papers είναι η επιτυχημένη εταιρία που είναι σήμερα λόγω των 15 εσωτερικών συνεργατών και υπαλλήλων της συγγραφικής ομάδας και των 30 εξωτερικών συνεργατών, αλλά και της συνεργασίας μεταξύ αυτών. Αυτή η μοναδική ομάδα έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τις βασικές αξίες της υπηρεσίας μας, για να παρέχει συνεπή αποτελέσματα στους πελάτες μας. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για την ομάδα μας που, με μεγάλη ευχαρίστηση, σας παρουσιάζουμε μια επιλογή από τους ανθρώπους που κάνουν την E-papers αυτό που είναι.

Η ομάδα διοίκησης και διαχείρισης

Η κορυφαία προτεραιότητα της ομάδας διοίκησης και διαχείρισης μας είναι να εστιάσουμε στο πώς μπορούμε να αυξήσουμε την αξία της επιχείρησης για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας. Η ομάδα έχει, επίσης, το βλέμμα στο μακροπρόθεσμο μονοπάτι που θα ακολουθήσουμε για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες και τους συγγραφείς μας τα επόμενα χρόνια.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών

Η φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι εδώ για να βοηθήσει τόσο τους πελάτες όσο και τους ερευνητές μας με οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί – το έργο τους είναι να δώσουν σε όλους μια βέλτιστη εμπειρία, δίχως περιττές ανησυχίες. Παρέχουν επίσης γενική καθοδήγηση και υποστήριξη στους ερευνητές, συμβάλλοντας στο σχεδιασμό χρονοδιαγραμμάτων και εντοπίζοντας τις κατάλληλες εργασίες για να εξασφαλίσουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, θα ήθελαν να σας ακούσουν.

Η ομάδα ελέγχου ποιότητας

Τα μέλη της ομάδας ελέγχου ποιότητας και proofreading έχουν βασικό ρόλο στην εταιρεία μας. Καθώς προσπαθούμε πάντα να επιδιώξουμε την αριστεία, η ομάδα ελέγχου ποιότητας μας βρίσκεται εδώ για να ελέγξει όλες τις εργασίες που υποβάλλουν οι συγγραφείς μας προτού παραδοθούν στον πελάτη. Ελέγχουν όλες τις πτυχές της εργασίας, από βασικά σφάλματα, όπως τα τυπογραφικά λάθη και τη γραμματική, στον έλεγχο του αν ο συγγραφέας ακολούθησε τις απαιτήσεις του πελάτη και δεν έχει ερμηνεύσει εσφαλμένα κάτι.

Η ομάδα προσλήψεων ερευνητών

Η ομάδα προσλήψεων ερευνητών είναι το πρώτο σημείο επαφής για όλους τους πιθανούς υποψήφιους που επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια ερευνητών μας. Κύριοι στόχοι μας είναι να αναζητήσουμε ενεργά άτομα με τα κατάλληλα προσόντα για να συμμετάσχουν στην συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα ερευνητών μας και να βοηθήσουν να εξασφαλίσουμε ότι οι σημερινοί ερευνητές μας είναι ευτυχείς και ικανοποιημένοι. Σε περίπτωση που θα χρειαστεί ποτέ να θέσετε μια ερώτηση σχετικά με μια αίτηση για συνεργασία με την E-papers τότε παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με κάποιον από την ομάδα, είμαστε εδώ για να κάνουμε το απόλυτο καλύτερο για να διευκολύνουμε το πέρασμα από αιτούντα σε ελίτ ερευνητή.

Η ομάδα τροποποιήσεων

Η ομάδα τροποποιήσεων συνεργάζεται στενά με τους ερευνητές και τους πελάτες για την αντιμετώπιση των αιτημάτων τροποποίησης, των αναβαθμίσεων και των πρόσθετων αιτημάτων εργασίας.

Η ομάδα επικοινωνίας

Όλα τα οπτικά μέρη της ιστοσελίδας της E-papers δημιουργούνται και αναπτύσσονται από την ομάδα επικοινωνιών. Προσπαθούν να αναπτύξουν μια ιστοσελίδα που είναι εύκολο στη χρήση και απεικονίζει όλες τις υπηρεσίες και τις λεπτομέρειες της εταιρείας με φιλικό προς τον χρήστη τρόπο. Έχουν επίσης επιφορτιστεί με την προώθηση των υπηρεσιών μας σε όλο τον ιστό και συμμετέχουν στην ομιλία με τους πελάτες μας σε όλες τις σελίδες μας στο Facebook.

Η ομάδα εμπειρίας χρήστη

Η ομάδα εμπειρίας χρήστη διαχειρίζεται και αναπτύσσει το μοναδικό εσωτερικό λογισμικό μας. Αυτό το λογισμικό χρησιμοποιείται από την ομάδα μας για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικά όλη την επιχείρηση – από τη λήψη όλων των παραγγελιών μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι κάθε εντολή ανατίθεται σε έναν ερευνητή με τα κατάλληλα προσόντα. Επιτρέπει επίσης στον πελάτη, την ομάδα και τους ερευνητές μας να επικοινωνούν εύκολα μεταξύ τους.

Η ομάδα του Live Chat

Η ζωντανή ομάδα συνομιλίας είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσει τους πελάτες μας, από την αρχική τους έρευνα για την ανάθεση εργασίας έως την τοποθέτηση της παραγγελίας τους. Οι σύμβουλοι ζωντανής συνομιλίας βοηθούν τους πελάτες να επιλέγουν το σωστό προϊόν και να τους καθοδηγούν στη διαδικασία της τοποθέτησης των παραγγελιών.